Service releases til og ældre versioner af BarTender

Service releases til BarTender er altid gratis for brugere af den pågældende version. Eksempelvis er 10.1 SR4 gratis for brugere af version 10.1.

Vær opmærksom på, at fra og med BarTender 2016 hedder releases mellem store versioner BarTender 2016 R2, BarTender 2016 R3 osv. Vi vil ikke længere referere til dem som service releases, da disse releases kan indeholde yderligere funktioner og ikke kun fejlrettelser.

Nyeste release

Version: BarTender 2016 R6, udgivet 2017-12-12.

Service releases til ældre versioner af BarTender

BarTender Web Print Server

• Klik her for at få opdateringsoplysninger om BarTender Web Print Server.