Politik om produktlevetid

Det er muligt at få teknisk support til en version af BarTender i fire år efter udgivelsen af den næste version.

Når en stor version af BarTender udgives (f.eks. BarTender 2016), begynder nedtællingen til "slutdatoen for support" for den forrige version (f.eks. 10.1). Du kan få teknisk support i fire år efter. Herefter kan du kun få support ved at opdatere til en nyere version af BarTender.

Hold dig opdateret: Registrer din software. For at modtage meddelelser om nye releases og slutdatoer for support skal du angive en korrekt e-mailadresse, når du registrerer din version af BarTender.

På nuværende tidspunkt er den ældste version af BarTender, som supporteres, version 10.1.

Slutdatoer for salg og support

BarTender-udgave

Slutdato for salg*

Slutdato for support

7.7x og ældre versioner

1. maj 2010

1. maj 2010

8.0 – 8.01

1. december 2010

1. december 2012

9.0 – 9.1

1. juli 2012

1. juli 2014

9.2

1. september 2012

1. september 2014

9.3

1. maj 2013

1. maj 2015

9.4

1. juni 2014

1. juni 2016

10.0

1. oktober 2015

1. oktober 2017

10.1

1. november 2017

1. november 2019

* Når en version af BarTender ikke længere kan købes, vil vi fortsat sælge ekstra licenser til ældre versioner af Enterprise Automation- og Automation-licenser i begrænset omfang:

• Vi vil kun sælge til slutbrugere i certificerede miljøer, som ikke har mulighed for at opdatere deres software til en nyere version.
  • Salg af ældre versioner af produktet er begrænset af slutdatoen for salg. Efter denne dato ophører alt salg af den pågældende version.