Teknisk support

BarTender omfatter vores berømte tekniske support, både online og fra kontorer i hele verden.

Onlinesupport med selvbetjening

• WebHjælp: Det komplette hjælpesystem til BarTender 2016 (starter i en ny fane; findes i øjeblikket kun på engelsk online).
  • Supportcenter / Ofte stillede spørgsmål: Få svar på ofte stillede supportspørgsmål (starter i en ny fane).
  • Undervisning og videoer: Trinvis vejledning gennem de vigtigste koncepter og procedurer i BarTender.
  • Brugerforum: En gruppe med BarTender-brugere, der diskuterer problemer og løsninger (starter i en ny fane).
  • Service releases: Opdateringer og funktionsforbedringer mellem store versioner.

Telefon-, mail- og chatsupport

Den nyeste version af BarTender er BarTender 2016 R8. Den ældste version af BarTender, som kan få telefon-, mail- og chatsupport, er 10.1.*

Du skal registrere BarTender for at kunne få support. Inden du kontakter os, bedes du have dine oplysninger klar.

Koncernens hovedkontor
Bellevue, Washington, USA

Mandag – fredag: 06:00 – 18:00 Pacific Time (USA)
Telefon: +1 425 641 1408
E-mail: [email protected]
Fax: +1 425 641 1599 ("Attn: Tech Support")
Chat: Via vores online supportcenter (underlagt regionale timer og tilgængelighed)

Hovedkontor for EMEA
Madrid, Spanien

Mandag – fredag: 09:00 – 18:00 CET
Telefon: +34 91 198 4600
E-mail: [email protected]
Fax: +34 91 578 0506 ("Attn: Tech Support")
Chat: Via vores online supportcenter (underlagt regionale timer og tilgængelighed)

Hovedkontor for Asien og Stillehavsområdet
Taipei, Taiwan

Mandag – fredag: 09:00 – 17:00 (UTC/GMT +8 t.)
Telefon: +886 2 7741 4700
E-mail: [email protected]
Fax: +886 2 7741 4739 ("Attn: Tech Support")
Chat: Via vores online supportcenter (underlagt regionale timer og tilgængelighed)

Filial i Japan
Tokyo, Japan

Mandag – fredag: 09:00 – 17:00 (UTC/GMT +9 t.)
Telefon: +81 3 4589 5400
E-mail: [email protected]
Fax: +81 3 5847 5781 ("Attn: Tech Support")
Chat: Via vores online supportcenter (underlagt regionale timer og tilgængelighed)

Webinarer og onsite kurser

Produktkurser er gratis for BarTender-forhandlere Kontakt din salgsrepræsentant for at få nærmere oplysninger. I særlige tilfælde vil vi samarbejde med dig om at tilbyde undervisning mod betaling til dine brugere.

Brugerne kan træffe aftale om at få undervisning af deres BarTender-forhandler. Brugere, der ikke har en forhandler, eller hvis forhandler ikke tilbyder undervisning, kan kontakte os for at få kontakt til en passende samarbejdspartner.

Support af printerdrivere

Vi yder support til vores gratis printerdrivere, Drivers by Seagull, når de anvendes sammen med BarTender – også den gratis 30-dages prøveversion.

* Hvis du bruger en ældre version, kan du opdatere til den nyeste version for fortsat at få teknisk support og få glæde af en lang række nye og forbedrede funktioner. Du kan få mere at vide ved at læse vores Politik om produktlevetid.